FRI FRAKT FRÅN 299 kr – SNABBA LEVERANSER !

Vitamin-D3 + K2 + C + Zink 60-kapslar

Varje portion innehåller 2000IE D3 och 1000mg Vitamin-C

  • Mycket biotillgängliga former av vitaminer
  • Vitamin D3 berikat med en synergistisk form av vitamin K2
  • Produkten innehåller även Zink

139,00 kr

I lager

Fri frakt vid beställning över 299kr – Betala med Klarna eller Swish

Produktbeskrivning

Vitamin-D3 + K2 + C + Zink 60-kapslar

Vitamin-D3 + K2 + C + Zink 60-kapslar innehåller vitaminer som härrör från naturliga råvaror. Vitamin K2 MK-7 är en form av K2 som absorberas i högsta grad av kroppen. Det erhålls genom fermentering av Bacillus subtilis natto-bakterier. Kosttillskottet är berikat med Vitamin C och Zink.

Se även: Vitamin ADEK droppar 30ml (348 portioner)

Egenskaper hos Vitamin-D3 + K2 + C + Zink:

Vitamin D3 påverkar den korrekta funktionen hos nästan alla organ i kroppen. I kombination med vitamin K2 MK-7 har kosttillskottet egenskaper att stärka skelett och stimulera absorptionen av kalcium och fosfor i tarmarna, vilket dessutom kan bidra till korrekt mineralisering av ben och tänder.

  • Bidrar till att kroppen kan ta upp kalcium och fosfor på bra sätt.
  • Bidrar till normal funktion hos muskler och skelett.
  • Stöd till immunitet och tar del i celldelningsprocessen.

K-vitamin i form av K2-MK7

Reglerar blodkoagulationsprocessen och bidrar till att upprätthålla korrekt bentäthet. Vitamin-K är även ansvarigt för korrekt transport av kalcium från blodet till benvävnader. Av de vitamin K som finns i naturen verkar den mest biotillgängliga formen (för kroppen) vara formen menakinon (vitamin K2 -MK-7), som kännetecknas av extremt hög renhet och stabilitet.

Vitamin C

Bidrar till kroppens immunitet genom att stimulera vita blodkroppar. Vitamin C deltar också i syntesen för kollagenbildningen, vilket kan bidra till normala funktioner hos huden.

Zink

Ger ytterligare stöd till immunförsvaret och stärker skelett. Bidrar till normala funktioner hos hår och även synen.

Doseringsförslag för vuxna:

Ta 2 kapslar dagligen, helst med måltid.

Viktigt: Konsumera inte detta kosttillskott om du är allergisk mot något ämne och överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Personer som tar antikoagulantia som innehåller vitamin K-antagonister (t.ex. warfarin och acenocoumarol) bör rådfråga läkare innan de tar kosttillskott som innehåller vitamin-K. Förvara produkten utom räckhåll för små barn. Vidare bör gravida och ammande kvinnor inte ta kosttillskott.

Ingredienser i Vitamin-D3 + K2 + C + Zink:

L-askorbinsyra (vitamin C), kapselskal (stabiliseringsmedel: hydroxipropylmetylcellulosa), zinkpicolinat (zink), kolekalciferol (vitamin D), menaquinon-7 (vitamin K) härrörande från Bacillus subtilis natto.

Produkten kan innehålla spår av: mjölk (inklusive laktos), soja, jordnötter, andra nötter, sesamfrön, havre (inklusive gluten), ägg, kräftdjur, fisk. För de allra känsligaste kan det räcka med mycket små mängder av en allergen (spår av ett ämne) för få en allergisk reaktion.

Näringsinnehåll

Nettoproduktvikt: 36 g
Antal portioner i förpackningen: 30
Portionsstorlek: 2 kapslar
Aktiva ingredienserPer portion% DRI *
C-vitamin1000 mg1250
Vitamin K.100 µg133
D-Vitamin50 µg / 2000 IE1000
Zink15 mg150
* DRI = Dagligt referensintag

Nya produkter