FRI FRAKT FRÅN 299 kr – SNABBA LEVERANSER !

Teanin 200mg + Inulin 90-kapslar

Teanin 200mg + Inulin 90-kapslar

Teanin 200mg + Inulin är ett kosttillskott i vegetabiliska kapslar med L-teanin och inulin.

  • Innehåller 90 kapslar
  • 100% Vegan vänlig produkt

Det ursprungliga priset var: 149,00 kr.Det nuvarande priset är: 119,00 kr.

I lager

Fri frakt vid beställning över 299kr – Betala med Klarna eller Swish

Produktbeskrivning

Teanin 200mg + Inulin 90-kapslar

Teanin 200mg + inulin 90-kapslar är ett kosttillskott i vegetabiliska kapslar.

Vad är Teanin 200mg + Inulin och när ska man ta det?

L-teanin är en biologiskt aktiv icke-proteinogen aminosyra som förekommer naturligt i svampen brunsopp och teblad, i teblad finns cirka 1-2,5 % av dess torrvikt och ger te en distinkt umami smak. Tack vare att den kemiska strukturen i L-teanin är mycket lik strukturen i glutamin, kan den tränga igenom blod-hjärnbarriären.

Vad gör L-Teanin

L-Teanin är en aminosyra som strukturellt liknar GABA-neurotransmittorer  och som passerar blod-hjärnbarriären. Växtaminosyran L-teanin finns främst i gröna teblad och när dessa inte oxideras så bibehåller de sin gröna färg. L-teanin är ett avslappnande medel som minskar känslan av stress och förbättrar både uppmärksamhet och koncentration. L-teanin kan eliminera koffeinens skadliga effekter. Teanin kan även stödja immunförsvaret och förbättra sömnkvalitén.

Doseringsförslag för vuxna:

Ta 1 kapsel dagligen i samband med måltid.

Viktigt: Kosttillskott är inte avsedda för medicinskt bruk och ska inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Om du är allergisk mot något ämne bör du inte konsumera detta kosttillskott. Rekommenderad daglig dos ska inte överskridas. Förvara det torrt och oåtkomligt för små barn. Gravida eller ammande kvinnor bör undvika att använda kosttillskott.

Ingredienser:

L-teanin, inulin, vegetabiliska kapselskal/fyllnadsmedel: (hydroxipropylmetylcellulosa).

Information till allergiker:

Denna produkt kan innehålla spår av: Mjölk (laktos), soja, jordnötter, andra nötter, sesamfrön, havre (gluten), ägg, kräftdjur, fisk.

Det kan skilja sig på hur stora mängder av ett ämne en allergiker reagerar på. För de allra känsligaste kan det räcka med mycket små mängder dvs. (spår av en allergen) för att få en allergisk reaktion.

Näringsvärde:

Aktiva ingredienserPer portion
L-teanin200 mg
Inulin100 mg

Nya produkter