FRI FRAKT FRÅN 299 kr – SNABBA LEVERANSER !

Lemon Balm (Citronmeliss) 400mg 90-kapslar

Lemon Balm (Citronmeliss) 400mg 90-kapslar är ett veganskt kosttillskott i kapslar, vars ingredienser är kända för att bland annat ge stöd till matsmältningen. Ursprungligen kommer Citronmelissen från medelhavet.

169,00 kr

I lager

Fri frakt vid beställning över 299kr – Betala med Klarna eller Swish

Produktbeskrivning

Lemon Balm (Citronmeliss) 400mg

Lemon Balm (Citronmeliss) 400mg – Citronmeliss (Melissa officinalis) är en örtväxt som ursprungligen kommer från medelhavet men odlas idag bland annat i Europa och USA. Ett annat svenskt namn för örten är hjärtansfröjd.

Vad är Lemon Balm (Citronmeliss):

Citronmeliss har använts som ett naturmedel sedan urminnes tider. Citronmeliss bladen har formen av ett hjärta och när de gnuggas avger den en intensiv citron liknande doft. Det är också därför växten heter citronmeliss eller lemon balm (Melissa officinalis). Dessutom begränsar citronmelissen oxidation av lipider i levern, som kan ge stöd till matsmältningsprocessen.

Egenskaper hos Lemon Balm (Citronmeliss)

  • AVKOPPLANDE EFFEKT – Användning av citronmeliss blad kan hjälpa till att koppla av vid stressiga situationer, många dricker exempelvid te med citronmeliss.
  • MATSMÄTNINGEN – Bladen från Citronmeliss (Melissa officinalis) anses ge stöd till att lättare kunna hantera tunga måltider.
  • STÖD TILL SÖMNEN – Citronmeliss örten är känd för att kunna ge stöd till sömnen.
  • KAPSLAR – Kosttillskottet är i form av lättsvalda kapslar.

 

Doseringsförslag för vuxna:

Ta 1 portion (1 kapsel) dagligen vid behov, helst med en måltid.

Viktigt! Vid intag av någon form av mediciner bör man alltid rådfråga en läkare innan man börjar ta ett växtbaserat kosttillskott. Drick inte alkohol när du tar citronmeliss. Överskrid inte rekommenderad daglig dos. Använd inte produkten som en ersättning för varierad och hälsosam kost. Barn, Gravida eller ammande kvinnor ska inte ta detta kosttillskott.

Ingredienser

Citronmeliss blad (Melissa officinalis) extrakt 4:1, kapselskal (bindemedel: hydroxipropylmetylcellulosa).

Produkten kan innehålla spår av: mjölk (inklusive laktos), sojabönor, jordnötter, andra nötter, sesamfrön, spannmål som innehåller gluten, ägg, kräftdjur och fisk.

Det kan skilja sig på hur stora mängder av ett ämne en allergiker reagerar på. För de allra känsligaste kan det även räcka med väldigt små mängder dvs. (spår av ett ämne) för att framkalla en allergisk reaktion.

 

Näringsinnehåll

Aktiva ingredienserPer portion ( 1 kapsel )
Citronmeliss blad (Melissa officinalis) extrakt 4:1400 mg

Nya produkter