FRI FRAKT FRÅN 299 kr – SNABBA LEVERANSER !

Spirulina vegan tabletter 1000st

Spirulina vegan tabletter 1000st

Spirulina vegan tabletter 1000st – Spirulina är en blågrön alg, som växer i sjöar och sötvatten reservoarer. Spirulina är välkänd och har används sedan antiken. Spirulina kallas ofta för superfood eftersom det innehåller stora mängder näringsämnen och en hög halt protein (med samtliga 18 aminosyrorna).

Se även: Spirulina pulver 250-gram

179,00 kr

Slut i lager

Fri frakt vid beställning över 299kr – Betala med Klarna eller Swish

Produktbeskrivning

Spirulina vegan tabletter 1000st

Spirulina vegan tabletter 1000st kännetecknas av den rika källan till protein. Det är en källa till komplett protein med 18 aminosyror. Spirulina består av cirka 60-70% proteiner (i torr form) och kallas därför också ibland för det gröna köttet.

Se även: Spirulina pulver 250-gram

Egenskaper hos Spirulina

  • Stöder detox
  • En ökad produktion av T- och B-lymfocyter bidrar till att stärka immunförsvaret
  • Stöder alkaliserande effekter

Spirulina vegan tabletter 1000st – En superfood!

Spirulina är en blågrön mikroalg som har hyllats för sin exceptionella näringsprofil och hälsosamma egenskaper. Denna naturliga superfood har blivit alltmer populär på senare tid, och med goda skäl. I denna artikel kommer vi att utforska de många fördelarna med spirulina och hur den kan bidra till att förbättra din hälsa på flera sätt. Läs vidare för att upptäcka vad som gör spirulina till en verklig supernäring.

Spirulina är känt för att vara en av de mest näringsrika livsmedlen på jorden. Den innehåller en imponerande mängd essentiella näringsämnen, inklusive proteiner av hög kvalitet, vitaminer (såsom vitamin B12 och provitamin A), mineraler (som järn och kalcium), antioxidanter och omega-3-fettsyror.

 

Doseringsförslag för vuxna:

Ta 1 portion ( 4 tabletter ), upp till 2 gånger per dag.

VIKTIGT: Överskrid inte rekommenderat dagligt intag. Använd inte kosttillskott som ersättning för en varierad kost. ät inte om du är allergisk mot någon ingrediens i produkten. Barn, gravida eller ammande kvinnor bör undvika kosttillskott. Förvara produkten torrt, svalt, ej i direkt solljus och oåtkomligt för små barn.

Ingredienser

Spirulina (Arthrospira platensis) , tablett hjälpmedel: mikrokristallin cellulosa; klumpförebyggande medel: kalciumfosfat, kiseldioxid, magnesiumsalter.

Information till allergiker

Denna produkt produkt kan innehålla spår av: Mjölk (inklusive laktos), soja, jordnötter, andra nötter, sesamfrön, havre (inklusive gluten), ägg, kräftdjur, fisk.

Det kan skilja sig på hur stora mängder av ett ämne en allergiker reagerar på. För de allra känsligaste kan det räcka med mycket små mängder av en allergen (spår av en allergen) för få en allergisk reaktion.

Näringsinnehåll i Spirulina vegan tabletter 1000st

Aktiva ingredienser 1 portion 2 portioner (8 tabletter)
Spirulina (Arthrospira platensis) 980 mg 1960 mg

Nya produkter